Please update your Flash Player to view content.

Број посетилаца

Тренутно је 5 гостију на вези

Пријава на меил листу
Наши пријатељи

Банер
Банер
Отворен Chipsy кутак ПДФ Штампа Eл. пошта
Написао Administrator   
петак, 10 март 2017 11:26

Место за дружење студената и предах

     Chipsy кутак, поклон истоименог бренда, отворен је у Павиљону IV нишког Студентског центра у коме ће академци моћи да се друже и предахну од учења. Кутак је опремљен намештајем, техничким уређајима и реквизитима за забаву, а донација је део кампање „Сваки дан има бољи укус уз осмех“.

     Пројекат реализује компанија Marbo productуз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

     Кутак су отворили помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја Љубиша Антонијевић, директор Студентског центра у Нишу мр Раде Рајковић и  чипси бренд менаџер компаније Зорана Антић.

 

     „Позивамо и друге друштвено одговорне компаније да следе овај пример“, рекао је Антонијевић обраћајући се на свечаности отварања присутним студентима, представницима донатора и званицама.

     Наш циљ је бољи стандард студената, а овај пример је у функцији унапређења услова боравка студената у Нишу и другим студентским центрима, навео је Антонијевић.

      Према речима Рајковића, Chipsy кутак ће употпунити остале саджаје који већ постоје у комплексу Студентског центра на Градском пољу. Он је захвалио на донацији компанији и Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

„У свом раду водимо се принципом пословања са сврхом компаније PepsiCo у чијем саставу послујемо“, рекла је чипси бренд менаџер Зорана Антић.

     Она је напоменула да ће у осам студентских центара компанија опремити просторије са сличним садржајем.

LAST_UPDATED2