Please update your Flash Player to view content.

Број посетилаца

Тренутно је 11 гостију на вези

Пријава на меил листу
Наши пријатељи

Банер
Банер
Отворен Chipsy кутак ПДФ Штампа Eл. пошта
Написао Administrator   
петак, 10 март 2017 11:26

Место за дружење студената и предах

     Chipsy кутак, поклон истоименог бренда, отворен је у Павиљону IV нишког Студентског центра у коме ће академци моћи да се друже и предахну од учења. Кутак је опремљен намештајем, техничким уређајима и реквизитима за забаву, а донација је део кампање „Сваки дан има бољи укус уз осмех“.

     Пројекат реализује компанија Marbo productуз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

     Кутак су отворили помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја Љубиша Антонијевић, директор Студентског центра у Нишу мр Раде Рајковић и  чипси бренд менаџер компаније Зорана Антић.

 

     „Позивамо и друге друштвено одговорне компаније да следе овај пример“, рекао је Антонијевић обраћајући се на свечаности отварања присутним студентима, представницима донатора и званицама.

     Наш циљ је бољи стандард студената, а овај пример је у функцији унапређења услова боравка студената у Нишу и другим студентским центрима, навео је Антонијевић.

      Према речима Рајковића, Chipsy кутак ће употпунити остале саджаје који већ постоје у комплексу Студентског центра на Градском пољу. Он је захвалио на донацији компанији и Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

„У свом раду водимо се принципом пословања са сврхом компаније PepsiCo у чијем саставу послујемо“, рекла је чипси бренд менаџер Зорана Антић.

     Она је напоменула да ће у осам студентских центара компанија опремити просторије са сличним садржајем.

LAST_UPDATED2